Over ons.

Ramon & Annemarie

Ramon Can Pato Ibiza

Ramon

Het is allemaal begonnen met de eendjes (2CV’s), sinds mijn jeugd heb ik er altijd een passie voor gehad. In 2009 is samen met een vriend van mij het idee ontstaan om eendjes te gaan verhuren op Ibiza en Ducks United bleek een groot succes.

Ducks United heeft inmiddels al meerdere vestigingen waaronder op Mallorca, Barbados en Curaçao. In 2010 verruilde ik Amsterdam voor Ibiza en kwam ik terecht op een ongelooflijk mooie finca waar ik me meteen thuis voelde. Niet alleen ik, maar ook al onze vrienden/gasten en Duckmembers voelen zich vrijwel meteen thuis. Graag willen we nu ook onze finca openstellen. Op deze manier kunnen onze gasten hetzelfde warme gevoel ervaren en tevens de authentieke sfeer van Ibiza proeven. We zullen er alles aan doen jullie zo gastvrij mogelijk te ontvangen en welkom te laten voelen.

Mijn passie, eten en wijn, komt ook goed van pas. Aangezien ik jaren heb gewerkt als kok en sommelier kan ik jullie veel meegeven van mijn culinaire kookkunsten en wijnkennis. Dit kan in de vorm van een kookcursus, of een heerlijke table d’hôte.


Annemarie Can Pato Ibiza

Annemarie

In 2010 ben ik verliefd geworden op het noorden van Ibiza, dit heeft mij doen besluiten mijn Amsterdamse leventje achter me te laten en aan een nieuw avontuur te beginnen op Ibiza.

Familie, vrienden en kennissen bezoeken onze finca en vinden het helemaal fantastisch, waarom stellen we ons huis niet open dachten Ramon en ik toen. Op deze manier kan ik van wat ik het liefste doe mijn werk maken. Gastvrijheid en vele activiteiten hebben wij jullie te bieden en alles is in principe mogelijk! Ook van grotere evenementen maken wij graag iets persoonlijks. Zo hebben we al verjaardagsfeesten, een trouwerij en vele bedrijfsuitjes mogen organiseren!

Met Ramon deel ik de passie voor koken. Zolang ik mij kan herinneren ben ik altijd bezig met het organiseren van diners en andere culinaire aangelegenheden. Dit heb ik geleerd vanuit de liefde voor eten en de daarbij behorende gezelligheid. Graag tover ik voor jullie heerlijke gerechten op tafel!
Hopende jullie spoedig te mogen verwelkomen op onze prachtige finca!

Back to Top